روش مطالعه درس اقتصاد
اقتصاد دومین درس در دفترچه گروه آزمایشی علوم انسانی بوده و با دارا بودن ۱۵ سوال، نقشی اساسی در تعیین سرنوشت داوطلبان کنکور دارد.
آنچه در این مقاله می خوانید
Toggleبودجه بندی
روش مطالعه
کتاب درسی اقتصاد، به سه بخش مفهومی ، حفظی و حل مسئله تقسیم می شود.
در بخش مفهومی مباحثی هم چون سیاست های مالی و پولی، عرضه و تقاضا، نرخ های مالیاتی و… مطرح بوده که نیاز به درک عمیق تر مطالب دارند. بخش حفظی که غالب صفحات کتاب را در برگرفته و مهم ترین آن ها شامل قسمتهای آغازین و پایانی کتاب است.
و اما دشوارترین بخش کتاب (البته به زعم برخی دانش آموزان!) که قسمت مسائل کتاب را در بر میگیرد. ایراد اصلی داوطلبان در این بخش ناشی از طرح مسائل ساده در دهم و در امتحانات مدارس بوده ، که با رسیدن به دوره کنکور و طرح سوالات متفاوت و دشوارتر در آزمون های آزمایشی و آزمون سراسری ، داوطلبان را با مشکل روبرو میکند. چرا که داوطلبان ذهن خود را با آن مسائل ساده دبیرستان وفق داده و مواجه شدن با مسائل درس اقتصاد که در کنکور مطرح شده و در ظاهر پیچیده و سخت به نظر میرسند، آنها را با مشکل مواجه میکند.
مطالب حفظ کردنی در اقتصاد ابتدا خیلی سطحی و آسون به نظر میرسند اما نکاتی نهفته دارند که بهترین راه حل برای پی بردن به آنها خواندن این مطالب به طور مکرر و نکته برداری از آنهاست . به نظر من خلاصه نویسی برای این درس خیلی کار ساز نیست و بهتر است که نکات و فرمول ها را روی برگه های کوچک بنویسید و روی دیوار اتاق خود بچسباند و یا در دفترچه ای آنها را جمع آوری کنید . تنها راه چاره برای مسئله ها تمرین است پس از آنها فرار نکنید .شاید ظاهری پیچیده و طولانی داشته باشند اما بعد از چند بار حل کردن متوجه فرایند ساده ی آنها می شوید.لازم نیست خط به خط کتاب را حفظ کنید .
مطالب مهم بعد از چند ماه تست زدن خودشان را نشان می دهند.
منابع مطالعاتی
ویژه دانش آموزان متوسط
- درسنامه مناسب
- پوشش تیپهای مختلف تستها
- پوشش کنکورهای سراسری
- پاسخنامه نه چندان کامل
ویژه دانش آموزان قوی
- درسنامه جامع و کاربردی
- بیش از ۹۰۰ پرسش چهارگزینهای
- پاسخنامه تشریحی
با مراجعه به پیج اینستاگرامی ما به نشانی golenaz_ebrahimi@ میتوانید از مطالب بیشتری بهره مند شوید .
به دنبال مقاله خاصی هستید؟
دسته بندی های مقالات
آخرین مقالات ما